Publikováno Napsat komentář

Kdy svět byl ještě v pořádku

Kdy svět byl ještě v pořádku

Také Vám přijde, že se svět zbláznil?

Co se nerozkradlo, to se prodalo. Vzpomínáme na doby kdy české bylo české, i když ne dokonalé, ale opravdu české. V současné době díky přístupu naši vlády a cenám energií dochází k likvidaci malých českých firem a v budoucnu budou moci fungovat pouze korporátní firmy z cizích zemí, které čerpají různé dotace a daňové úlevy.

Celých 25 let co tiskneme trička a mikiny jsme se nikdy nevyjadřovali k politice, ale to co je nyní děje je opravdu problém. Dochází k postupné likvidaci českých firem. V první řadě budou krachovat energeticky náročné provozy jako jsou sklárny a porcelánky. Vznikne nezaměstnanost a dále se bude prohlubovat dluh, který spadne na naše děti. Již nyní je dluh přes 2.5 bilionů korun a v budoucnu bude jen roční úrok šplhat ne 100 miliardám ročně.

Energie

Vše je o energiích a státní správě. Zisk z  ceny elektřiny je obrovský.  Výrobní cena okolo 0,25 Kw/h a cena  pro nás okolo 5 Kč (20 ti násobek). Zisk se legálně  rozkrade nebo přerozdělí mezi finanční skupiny a spekulanty. V horším případě se prodá za zlomek ceny do Německa, které díky své naivní politice opustilo atomové a uhelné elektrárny. Nejsmutnější je, že elektrárny (atomové i uhelné) stavěli naši rodiče a prarodiče v minulém století a někteří nynější důchodci jsou v totální pasti. Novodobí manažeři a politické loutky zneužívají ve prospěch cizích skupin český národ. Tímto stylem se zničí nejmenší české firmy, české rodiny budou mít obrovské problémy a extra  bohatí budou bohatnout. Spousty problémů v ČR vzniká právě díky centrálnímu nesmyslnému plánování. Jediná cesta jsou malé české firmy, které se navzájem podporují. Nadnárodní firmy postaví sklady a montovny, které po vytěžení přesunou.

Začínáme připravovat trika s politickým názorem a budeme přitvrzovat!

Zde jsou první umírněné návrhy, které budou přitvrzovat.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *